Меню

Пилешки бутчета с картофи и чесън

18 юни 2007 | 09:31 | Аз жената
2 от 1 гласа
Добави в любими
Пилешки бутчета с картофи и чесън

Приготвяне
Продукти: 
2-3 пилешки бутчета
2 с. л. захар
1/3 ч. ч. олио
картофи
2 глави чесън
1 пилешки бульон "Галина Бланка"
черен пипер
къри

Начин на приготвяне:
В тенджера под налягане се карамелизира захарта.
Нареждат се бутчетата, осолени и овкусени с подправките.
Поръсват се с едро нарязания чесън.
Допълва се тенджерата с едро нарязани /или цели/ картофи.
Налива се олиото, смесено с 2/3 ч. ч. вода.
Добавя се натрошеният бульон.
Поръсва се с къри.
Вари се 20 минути след като клапанът засвири.

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
neli ( преди 11 години )