Меню

Крем супа от картофи

20 юни 2007 | 09:39 | Аз жената
Добави в любими
1/2 кг обелени картофи,
1/2 л пр. мляко,
1 пакетче масло,
2 жълтъка,
пилешки бульон”Галина Бланка”,
черен пипер,
3 филии хляб, нарязани на малки кубчета

Продукти
Приготвяне

Картофите се покриват с вода и се сваряват. След това се пасират, разреждат се с горещото прясно мляко, прибавя се 1/4 от маслото, пилешкия бульон”Галина Бланка” и се вари 5 мин. Дръпва се от котлона, прибавя се черен пипер и жълтъците.

Супата се поднася поръсена с изпържените хлебни кубчета в останалото масло.

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Димитрина ( преди 12 години )
E, жълтъците все пак би било добре да се разбият с 1-2 с л вода нреди да се добавят........
отговор Сигнализирай за неуместен коментар