Меню

Коктейл с пиле и гъби

27 юни 2007 | 09:46 | Аз жената
4 от 3 гласа
Добави в любими
400 г сварено пилешко месо
120 г консервирани(или задушени) гъби печурки
120 г майонеза
500 г кисело мляко
4 с.л. бяло вино
20 г горчица
1 зелена салата
1 пилешки бульон”Галина Бланка”
Черен и

Продукти
Приготвяне

Месото се нарязва на ивички, гъбите на филийки. Разбъркват се леко изцеденото кисело мляко, бялото вино, горчицата, натрошения бульон и пипера. В четири чаши за шампанско или купички се нареждат листата на зелената салата. Върху тях се разпределят гъбите у месото и се полива със соса

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай