Меню

Задушени пилешки дреболии

11 юли 2007 | 09:12 | Аз жената
Добави в любими
2 вр. зелен лук,
500 г пилешки дреболии /може и само пилешки дробчета/, 
4 домата,
1 кубче пилешки бульон Galina Blanca,
по 1 ч.л. черен и червен пипер,
1 вр. магданоз,
1 щипка сух риган,
1 с.л

Продукти
Приготвяне

Нарязаният зелен лук се задушава в олиото /или още по-добре в зехтин/ и малко топла вода. Когато поомекне, се прибавят нарязаните пилешки дреболии и брашното. Добавят се настърганите на ренде домати, цялата люта чушка, черният и червен пипер, риганът и бульонът, добавя се още топла вода и ястието се оставя да ври на тих огън, докато остане на мазнина. Поръсва се с нарязания магданоз и дивисил и се сервира топло.

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
К.З. ( преди 12 години )
Дайте по- прилична храна, като за хора. Тази е за ратаи- крантии, брашна, вредните бульони, пълни с Е-та и сол. Кой готви вече така?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар