Свободно време

Скарлет Йохансон идва отново в България

12.07.2007г. / 09 27ч.
Аз жената
Скарлет Йохансон идва отново в България

Поводът за второто й посещение е заснемането на скандалната историческа драма “Наполеон и Бетси”, което ще стане реалност през есента, в София. Критиците определят лентата като неприлична и смела, с много силен еротичен привкус.

Имайки предвид колко добре се справя блондинката с еротиката, това си е чист повод за празнуване.

Първия път, когато г-ца Йохансон се запозна със София, беше преди две години, когато участва в мегапродукцията “Черната далия” заедно с холивудския красавец Джош Хартнет.

Освен че си партнираха много успешно на снимачната площадка, двамата взеха, че се влюбиха и известно време бяха партньори и в живота. Но както всичко, и тази красива история приключи.

В новия филм, който ще бъде заснет на родна почва, Скарлет, разбира се, пак ще играе съблазнителката.
Продуцентите все още издирват кой е най-подходящ да влезе в ролята на френския император.

Сюжетът на филма не е по действителен случай, но сценаристът Бенджамин Рос е подбрал възможно най-реалистичните сцени – действието се развива по време на заточението на Наполеон на остров Св. Елена. Точно там той среща младата англичанка, в чиято роля ще видим Скарлет Йохансон, и, съвсем очаквано – се влюбва в нея. За да е още по-колоритна, хубавицата взима курсове по правилна дикция и изучава литературен британски английски.

Интересното е, че Скарлет и нейната майка – Мелани Йохансон, са част от продуцентския екип, заедно с корифеите в тази област – Ави Лернър и Моше Даймънт.

За да проучи условията и да уточни последните подробности по организацията на снимките, г-жа Йохансон вече няколко пъти е посетила София.

Коментирай