Яйцата се разбиват. Тиквичките се обелват, настъргват се и след като се объркат с натрошения пилешки бульон, се изцеждат от соса. Лукът се нарязва на кръгчета и се запържва за 30–40 секунди в 3–4 с. л. олио, което е предварително загрято. Чушките се нарязват на кубчета и се поставят при лука. В прясното мляко се разтваря нишестето и се смесва с тиквичките. Добавят се яйцата и запържените зеленчуци и се разбъркват.
Сиренето се нарязва на кубчета и се слага в купата при тиквичките. Спанакът се попарва в голяма тенджера, изплаква се със студена вода, отцежда се и се нарязва на дребно. Прибавя се в купата и се разбърква. В същия тиган се слага още малко мазнина и сместа се запържва 10 минути под капак на много слаб огън. След това върху тигана се поставя чиния, обръща се и съдържанието се прехвърля в чинията. Тиганът се намаслява, сместа се връща в него и се пържи още 10 минути.