Свободно време

Басейните в София

25.07.2007г. / 13 11ч.
Аз жената
Басейните в София

Лято е, горещо е – време за плаж! Но след въпроса с плажното масло и компанията, идва големият въпрос – къде? Затова ви представяме информация за басейните, които можете да намерите в столицата:

Виктория – бул. П. Славейков 12
Отворен от 8:00 до 18:30 ч.
Вход – 9 лв (делник) и 12 лв (събота и неделя), 6 лв за деца до 10 г.
В цената се включва шезлонг, чадър и масичка.

Комплекс Диана – к-с. Дианабад, ул. Н. Гарбовски 1
Отворен от 8:00 до 20:00 ч.
Вход – 4 лв (делник) и 5 лв (събота и неделя)
Комплексът е с 3 басейна: олимпийски, спортен и за скокове.

Манастира – кв. Симеоново, к-с Манастира 1
Отворен от 10:30 до 24:00 ч.
Вход – 3 лв (делник) и 6 лв (събота и неделя)
Басейнът е открит, има сауна и масаж.

Комплекс Варадеро – ж. к. Левски Г, на последната спирка на автобус 120
Отворен от 9:00 до 24:00 ч.
Вход – 3 лв (делник) и 5 лв (събота и неделя)
Комплексът разполага с 3 открити басейна и 2 водни пързалки.

Спартак – бул. Арсеналски 4
Отворен от 8:30 до 19:00 ч.
Вход – 4 лв, за ученици и инвалиди – 3 лв
2 басейна – открит и закрит, освен това има и тенис корт, възстановителен център и зала за бойни изкуства.

Спортна палата – бул. Васил Левски 75
Отворена от 6:30 до 18:30 ч. (делник) и от 8:00 до 16:00 ч. (събота)
Вход – 4 лв
Има закрит басейн и сауна.

Maxi club – бул. Симеоновско шосе 110
Отворен от 9:00 до 19:00 ч.
Вход – 20 лв, за деца до 12 г. – 10 лв. Има възможност за едномесечна карта за неограничен брой посещения на цената от 120 лв
Мястото разполага с открит басейн, сауни, солариум, закрит басейн с джакузи, фитнес зала и 2 закрити тенис корта. В цената са включени шезлонг, чадър, детски люлки и напитка.

R5 – ж. к. Люлин 7, ул. Индира Ганди
Отворен от 8:00 до 23:00 ч.
Вход 9 лв (включва чадър и шезлонг) и 15 лв за ВИП зоната
Има открит басейн и воден бар.

Коментар: Безкрайно съм разочарована от комплекс " Лагуна”, който се намира на Ломско шосе между комплексите Надежда и Обеля. Такова отвратително обслужване, възмутена съм. От 4 години го посещавам, всяка събота съм там. Научих и мои приятелки да ходят на това “място”, но тази година е под всякаква критика!!! Бих помолила да се публикува моето мнение, за да се избегнат подобни разочарования и от други. Аз мисля, че клиентът си е клиент и трябва да го пазиш като такъв!
Десислава Тодорова, 34 г.

Коментар: АЗ искам да споделя за Люлинския басейн. Ходих миналата година. какви шезлонги, какви чадъри?!! беше пълно с роми налягали по земята /зелени имитации на трева/ кошмар ... имайте го предвид.
Bibi Si, 32 г.

Коментар: Аз ходих на “Леда”, който е на “Бенакс”, беше отвратително. Надули са цените, а водата – мръсотия... Ужас! Шезлонгите бяха начупени... И отгоре на всичко детето се изприщи на другия ден.
Лили Симеонова, 25 г.

Коментар: Идете на басейна в Кубратово. Казва се “Парадайз” и наистина е един малък рай. Перфектно поддържан, просто – мечта! Ходи се с маршрутка от Лъвов мост-46 и даже билетът струва 1 лев, а входът и цените в комплекса са като на останалите места – 5 лева вход, а шезлонг не ти и трябва – тревата е специално гледана! Идете и няма да съжалявате!
Тоня Гинчева, 35 г.

Коментар за басейн “Варадеро”: Не ви препоръчвам да ходите на този басейн, защото са надули цените, забранено е носенето на вода и храна и водата е ужасно мръсна. Входът за деца над 14 г. е 5лв, а за по-малки е 3лв. Водата е направо ужасна! Отгоре изглежда зелена, а когато се гмурнеш по дъното се виждат всякакви боклуци. Не всеки път е така, но доста често. А пък ако капнат 2 капки дъжд те гонят от басейна.
Възмутен Клиент, 15 г.

Коментирай
14 rate up comment 1 rate down comment
Теодор ( преди 11 години )
Онзи ден посетих басейн Варадеро и искам да изкажа възмущението си.Първо цените са страшно надути и както беше упоменато по-долу безалкохолно под 3лв е изключено да си закупиш.Входът е 8лв. като в цената не влиза ползването на водните пързалки(0,30лв - едно спускане) -хаха.Коментара го оставям на вас.Водата беше наистина ОК,като това беше може ни единственото положително нещо,което мога да кажа.Отделно на входа наистина взимат храната и водата.Относно това искам да кажа на лицето от Варадеро,което беше писало по-рано,че е смешно всичко това което правят и за първи път се сблъсках с такава глупост.Ще ви споделя и защо мисля така.Първо на сайта Ви никъде не е упомената въпросната Ви политика, а след като попитах охраната на входа защо наистина няма информация на Вашия сайт,отговорът му беше - "Съжалявам,но не мога да Ви отговоря".Еми ето питам Ви тук и се надявам да прочетете написаното и да ми отговорите.Второ - ОК оставих храната в колата си и после го попитах - "Какво правим,ако не бях с кола",а отговорът му беше "Еми оставяте я при нас".Е сега вече ми стана интересно как Вие бихте я предпазили от жегата,тъй като ако искам мога да изляза отвън да я консумирам и после пак да вляза(МНОГО ГРОЗНО от Ваша страна да го изисквате).Трето наистина в правото сте си да забранявате внасянето на храни и напитки,но поне бъдете коректни ,тъй като бих искал да Ви информирам,че не всичко е печалбарство и ако съумеете да предразположите клиента всеки би си взел по нещо за хапване или пийване,но Вие съумявате да изгубите своите клиенти още след като прекрачат вход.Надявам се да бъда полезен на хората,които търсят място за почивка в София,като не им се налага лично да се уверяват в думите ми,а впоследствие и да ги потвърждават в подобни форуми.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 1 rate down comment
Мария ( преди 11 години )
Аз живея в Левски Г от 3 години и Варадеро ми е на 2 крачки, но чак сега за първи път отидох там с малката ми дъщеря и съжалявам, че не съм ходила по-рано там. Хубаво е, басейнът е чист, шезлонгите също, приятна обстановка. В сравнение с Кубратово, басейнът е долу-горе същата големина, но е по-разчупен. Самото пространство около басейна в Кубратово е по-голямо. Не ми хареса това, че цените на храните и напитките във Варадеро са доста високи, в Кубратово е по-евтино.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 1 rate down comment
Магдалена ( преди 11 години )
Здравейте !Аз посещавам басейн Варадеро и съм доволна, багажа на вратата ми се проверява и аз нямам нищо против, след като видях как едно дете носеше нож 0_0, ами този нож ако стигне до моето?Да вярно забраняват да се вкарва храна и вода, но никой не може да ми извади парите от джоба. Иначе водата е кристално чиста, персонала е любезен, малко цените са надути, ама...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 1 rate down comment
belqta ( преди 11 години )
Ako iskate da zabravite malko sofiiskiq vazduh i da se nasladite naistina na basein s olimpiiski razmeri,pefektno opslujvane normalni ceni.izklu4itelno 4isto i podredeno.baseina se namira na 50 km.ot sf.v parvec v samoto na4alo na grada.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 1 rate down comment
ивка ( преди 11 години )
в Кубратово има ли детски басейн ? :))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
9 rate up comment 1 rate down comment
Silvia ( преди 11 години )
As xodix na skoro v kompleksa Varadero i ne biax mnogo dovolna. Drugi ceni biaxa slojili v site-ut i drugi na vxoda kato otidox. Tova che ne mi pozvolixa da si vzema vodata otvunka ne mi xaresa, no nai mnogo se pognusix ot shezlongite, biaxa otvratitelno mrusni ta se naloji da maxna postelkata kato otdolu se otkri schupena plastmasa. Vodata beshe sravnitelno dobra kato se ima v prdvit che vsichkite deca tam ne izlizaxa ot neia. Ako si pluvec baseinut ne e dostatuchno goliam, ako imash deca e idealen...i oshte neshto pod 3 lv ne mojesh da si vzemesh beszalkoxolno. Tolkova mi struva i v chujbina.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 1 rate down comment
Тония ( преди 11 години )
Искам да попитам дали басейн Кубратово е закрит. А също така да препоръчам и басейн Спартак има площадка,детски кът, водна пързалка (скоро я сложиха).Входът е 5лв. за всички възрасти а освен това включва и шезлонг,закрит е и дават да се внася храна и напитки. Там е страхотно и ви го препоръчвам с голямо удовалствие. Има приемливи цени.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 1 rate down comment
Донка ( преди 11 години )
И аз искам да знам дали вече има отворени басейни, че и ние мислим тази седмица да отидем да се попечем малко.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 1 rate down comment
Linity ( преди 11 години )
Има ли вече отворени басейни? С приятели мислим да ходим някъде през почивните дни и се чудим. Ако някой има предложение за добър басейн-да пише :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 1 rate down comment
Каролев ( преди 11 години )
Абе тия от Варадеро срам нямат. Вместо да замажат положението и да изкарат клиента да се чувства човек. Ще ми обясняват някви неща и ще ми държат сметка. Не съм ходил, *** няма и да стъпя там...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар