Меню

Крем супа от ябълки и моркови

27 юли 2007 | 12:08 | Аз жената
Добави в любими
2 супени лъжици маргарин,
1 глава кромид лук
3 ябълки
700 г моркови
1 л пилешки бульон “Галина Бланка”
1 супена лъжица захар
1 чаена лъжица сол
1 чаена лъжичка млян джинджифил
сметана
магдано

Продукти
Приготвяне

В тенджера запържваме нарязания на ситно лук в маргарина до златисто. Обелваме ябълките и морковите, нарязваме ги на кубчета и прибавяме към лука. Наливаме бульона, захарта, солта и джинджифила.

Кипваме, намаляваме огъня и варим 20 минути, докато морковите станат меки. След това претриваме през гевгир или разбиваме с миксер.

Отново затопляме. Поднасяме със сметана и магданоз.

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
sladka mama ( преди 12 години )
Не ми харесва, че се смесва плод и зеленчук.Не е нито полезно, нито разделно....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Kalina ( преди 12 години )
Krem sypata ot yabulki i morkovi ya sgotvih,stana chydesna,mnogo ni haresa i nai -vazhnoto e che e zdravoslovna.Az mnogo obicham zdravoslovnoto hranene .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар