Свободно време

Сватбата на Беки Б. от Софи Кинсела

06.08.2007г. / 13 14ч.
Аз жената
Сватбата на Беки Б. от Софи Кинсела

Защото човек се жени за първи път... веднъж. Нали?!

За пръв път животът на Беки Б. изглежда подреден. Получила е мечтаната работа като личен преводач-консултант (харчи парите на другите и на всичкото отгоре й плащат за това). Живее в страхотен апартамент в Манхатън заедно с приятеля си Люк. Дори двамата са открили обща банкова сметка (само дето не могат да се споразумеят дали пола на “Миу Миу” би трябвало да се смята за домакински разход).

И тогава Люк й прави предложение за брак, което внезапно преобръща живота й...

Майката на Беки иска сватбата да бъде в родния й Оксшот и дъщеря й да носи нейната стара булчинска рокля с къдрички и воланчета. Майката на Люк обаче настоява за екстравагантен сватбен прием в Ню Йорк, във фантастичния хотел “Плаза” – с всичките му там приказни горички с естествени дървета и птички, които биха се задоволили да им приглася само Нюйоркската филхармония.

Беки е наясно, че трябва да вземе решение – но в интерес на истината много по-забавно е да дегустира различни торти, да пробва всевъзможни булчински рокли и да прави списъци на гостите. Времето напредва! А от двете страни на Атлантика всеки крои собствени планове за сватбата. И Беки скоро разбира, че се е забъркала в голяма каша...

Романът “Сватбата на Беки Б.” от Софи Кинсела е част от лятната кампания на ИК “Кръгозор” “Хайде на пазар”. Тя съчетава две от най-приятните женски удоволствия – шопингът и четенето на хубави книги! Посланието е насочено към модерните, работещи дами, които знаят как да се забавляват. Освен чудесна визия, серията за Беки Б. ще предложи на многобройните си фенове много добро настроение и... хиляди идеи за истинска “шопинг терапия”.

“Пазаруването за жените е като риболова за мъжете... Цялата магия е в това да обикаляш, да разглеждаш, да се насладиш на импулсивните покупки. Изобщо не е нужно да знаеш какво търсиш. Трябва просто да влезеш в магазините и да се оставиш да бъдеш изкушена от нещо, без да си го предвидила. Елементът на изненада е най-забавната част.”

Софи Кинсела,
автор на поредицата бестселъри за Беки Б. – най-известната маниачка на тема пазаруване в света!

Корична цена: 12 лв.

Коментирай