Интимно

Сватбени покани

27.08.2007г. / 09 32ч.
Вергиния Генова
Сватбени покани

Безспорно сватбеният ден е един от най-важните в живота на жената. Това е нейният ден, в който дори най-скромното и свито момиче се превръща в принцеса. Всичко на този ден трябва да е като в приказките, или поне според вкуса на своята приказна принцеса. Сватбата може да е пищна, може да е семпла, може да е в ретро стил или по последна мода, но със сигурност трябва да отговаря на мечтата на булката.

Поканите са първото нещо, върху което трябва да се помисли, когато решим, че ще има сватбено тържество. В днешно време има най-разнообразни покани. Може да изберете от китайски със златни и сребърни сърчица и да раздадете, на когото срещнете, да пратите изцяло еко покани само по имейл или пък да предпочетете ръчно изработените покани на Слънчоглед. В случай разбира се, че булката не е изработвала през моминските си години покани вместо чеиз.

Може сами да предложите идея или да изберете от десетки варианти. Цените варират в зависимост от вида на използваните материали и броя на поканите. Може да избирате от розови и червени сърчица, семпли брачни халки, ръчно правена хартия и цели сюжети на сватбена тематика.
Изберете ли такъв тип покана, то вие подарявате на гостите си едно малко произведение на изкуството и със сигурност вдигате летвата на очакванията им за една изключително стилна и изискана сватба.

Вижте фотопоглед

Коментирай