Мода

Плътните чорапогащници – удобни и секси

20.09.2007г. / 09 59ч.
Аз жената
Плътните чорапогащници – удобни и секси

Женските крака винаги са привличали погледите и са развинтвали мъжката фантазия. Тази есен ще можете да демонстрирате всичките си предимства, защото на мода ще са стегнатите и плътни чорапогащници. Те определено стягат месцата, масажират мускулите и като резултат правят стройни дори и дебеличките.
Придават изискана и делова елегантност, когато са в комбинация с делови костюм и са по лолитски закачливи, когато са допълнение на поличка – шотландско каре.
Плътните чорапогащи няма да са безлични, напротив, те ще бъдат възможно най-цветни, като ще преобладава светлокафявия, синия и пясъчния цвят, но по-смелите могат спокойно да се появят в червен, оранжев или жълт чорапогащник.
Чорапогащниците ще бъдат – на райета, на цветя, фигурални и релефни. С обувки на висок ток краката на всяка жена ще изглеждат стройни.
Ще можете да избирате между заострени обувки с дебели токове, както и заоблени с танкова подметка.
За да внесете повече топлина и цвят можете да изберете и обувки в цвят различен от черното. Тази есен определено ще предизвика дори и най-консервативните дами да експериментират с цветовете и формите – обувки в бордо, плътен цветен чорапогащник на цветя и рокля до коленете, ще се почувствате поне с десет години по-млада и със сто идеи по щура. Енергията ще прелива от вас с всяко потропване на токчетата по паважа.
А най-хубавото е, че хем ще сте шеметно модерна, хем краката ви ще са добре защитени от студа и вятъра.

Коментирай