Меню

Кисели краставички

20 септември 2007 | 11:13 | Аз жената
4 от 7 гласа
Добави в любими
Кисели краставички

Приготвяне


Изключително лесна, бърза и с голяма трайност рецепта за:
Кисели краставички
В трилитров буркан се нареждат измитите краставички. Слагат се 6 супени лъжици сол, цвят от копър и пожелание скилидки чесън. Заливат се с вода и се затварят (може и с пластмасови капачки)Оставят се на слънце докато пожълтеят, като от време на време бурканите се обръщат да се разбърка солта. След пожълтяването са готови.
Аз ги слагам още юли месец и държат и цяло лято.
Да ви е сладко!

Рецептата участва в конкурса “Моята туршия”

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Кремена ( преди 6 години )
На комуто са нужни си прави.Елементарно...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 2 rate down comment
Danika ( преди 12 години )
Моите извинения за откровенността ...кому са нужни кис. краставички за лятото,когато има пресни...По-естествено е да се правят кис. краставички за през зимния период,когато пресните са по-скъпи...Мили дами,не се изживявайте като личности ,чрез РЕЦЕПТИ...елементаррррно е...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар