Меню

Червени пиперки с чесън

23.09.2007г. / 13 30ч.
Аз жената
Червени пиперки с чесън

Вземат се 100 броя изчистени, опечени и обелени чушки и се заливат с чаена чаша оцет, чаша олио и чаша сол. Престояват 15-20 минути и се подреждат в буркан, като между тях се поставят нарязан магданоз и скилидки чесън. Затворените буркани се съхраняват в хладно помещение или ако няма такова се стерилизират за 10 минути.

Рецептата участва в конкурса “Моята туршия”

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
елза ( преди 12 години )
И след като се опече и обели въпросния чувал остава...... колко ? ... една средно голяма тъвичка с печени чушки... ..хахахах , а честита баня
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
дани ( преди 12 години )
Само за сведение на ония, които искат да я направят тая рецепта, ще ви кажа, че 100 броя чушки са около 15-20 кг !!! Суров пипер, или по-точно около 1 чувал пипер!!! Айде залейте ги с 1 чаша оцет и да видим какво ще се получи!!! И после да споделите успеха си!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар