Меню

Царска туршия

24.09.2007г. / 10 54ч.
Аз жената
Царска туршия

Продукти:
10кг чушки
5 кг моркови
3 кг карфиол

Начин на приготвяне:
Нарязват се всички зеленчуци. Прави се саламура от вода, сол, захар и оцет. След това с тази саламура се разбъркват всички неща заедно. След това всичко се пълни във буркани. Става вкусно наистина. Това е за зимата специално със ракийката е супер.
Приятен апетит!

Рецептата участва в конкурса “Моята туршия”

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Виолета ( преди 11 години )
Във вашата рецепта липсва най- важното за саламурата:колко гр.сол ,захар ,оцет,вода трябва да се сложи за тези количества зеленчук.Моля Ви пояснете за да се получи наистина ВКУСНО за ракийката.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар