Меню

Гръцка салата

27 септември 2007 | 19:28 | Аз жената
5 от 1 гласа
Добави в любими
2.500 кг патладжан 
2 кг пиперки (червени и зелени) 
5 броя ябълки 
1 ч. ч. олио 
1 ч. ч. оцет 
1 ч. ч. захар 
3 глави чесън 
сол на вкус
240 мин.

  • Порции: 3-4

Продукти
Приготвяне

Патладжанът се сварява цял, след това се обелва и нарязва на парченца. Пиперът се опича, обелва и нарязва на парченца. Ябълките се обелват, нарязват се на парченца и се пържат в олиото. След това се смесват всички продукти. Пълнят се в бурканчета. Стерилизират се 10-15 минути. 

Добър апетит!

Рецептата участва в конкурса “Моята туршия”

снимка: Pixabay

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай