Здраве и красота

Пречистете и обновете организма

08.10.2007г. / 14 08ч.
Аз жената
Пречистете и обновете организма

Факт е, че организмът на съвременния човек е претоварен с разнообразни отрови – резултат от преяждане и неправилно хранене, от замърсяване на околната среда, злоупотреба с рафинирани храни, изкуствени стимуланти, лекарства, алкохол, тютюн, кофеин и др.

Вредната околна среда (с все по-мръсен въздух и вода) плюс честият стрес, както и негативната битова и социална атмосфера драстично нарушават телесната биохимия и водят не само до натрупване на опасни токсини в организма, но и до хроничен недостиг на важни хранителни вещества.

Вековната мъдрост на източните и западните природолечебни школи отдавна е доказала цялостната полза от различните разтоварващи режими – от християнския пост и плодово-соковите диети до „нулевия” воден ден. Но много хора трудно понасят пълния глад и нямат възможност да провеждат сложната система от кратки и продължителни пости.

Организмът ни постоянно се нуждае от пречистване и елиминиране на отровите в него. За динамичния работещ човек изчистването на тялото и правилното регулиране на телесното тегло се превръщат в необходимост, в аксиома за добро здраве. Отличен съвременен вариант за пречистване, обновяване на организма и редуциране на килограмите е разтоварващата диета с швейцарския натурален сироп Madal Bal.

Напитката е 100% натурална и екологично чиста, съдържа естествени палмово-кленови дървесни екстракти, без никакви подсладители и оцветители. Приема се по специална Програма, осигуряваща почивка от обичайните храни, а и постепенно изчистване от наслоените вредни вещества – токсини, шлаки, мазнини. (Нека не забравяме, че човешкото тяло има уникалната способност да се самолекува и обновява именно когато се даде почивка, разтоварване от редовните процеси на храносмилане.)

Така през разтоварващия период въздържането от концентрираните обичайни храни се понася леко и приятно, поради засищащия и ободряващ ефект от напитката. При това не се налага никаква съществена промяна на ежедневния режим на работа и почивка, който сме свикнали да водим.

Десетки хиляди хора по света вече са изпробвали сиропа, регистрирайки най-характерните му благоприятни въздействия: детоксикация, сваляне на излишните килограми и нормализиране на теглото, повишаване на тонуса и енергичността, по-дълбок и пълноценен сън, изчистване на кожата и подобряване на тургура, засилване здравината и блясъка на косата, видимо нарастване на жизнеността. Значително се подобрява храносмилането и водно-електролитния баланс, повлиява се успешно язвена болест, укрепва имунната система, нараства устойчивостта срещу простуди и грип, подобряват се мозъчните процеси, концентрацията на мисълта, емоционалният баланс.

След многобройни клинични опити швейцарския специалист д-р Бейер установява изключителните здравословни свойства на дървесни сокове, съдържащи се в азиатските палми и тези на клена. След 5-годишни изследвания и опити, е постигнато перфектното съотношение, което е известно  с името Madal Bal.
(По настоящем патента на рецептурата за комбиниране на сиропите е делигиран на швейцарската компания Puris AG, която се заема с производството им.)

При пациентите-доброволци, които прилагат Мадал Бал по обичайната разтоварваща програма без хранене (пропускане на 1, 2, 3 или всички дневни хранения за период от време), се наблюдава много по-бързо и трайно телесно изчистване, премахване на старите и болни клетки, както и на токсините, ускорена генерация на млади клетки, забавяне процесите на стареене, многократно повишена жизненост. Пациентите понасят разтоварването много по-леко, от обикновено, без да се налага осигуряване на специални условия и грижи.

Впечатлени от доказания ефект на виталност и от видимите козметични подобрения, учените решават да нарекат тази диетична програма "Madal Bal - Усещане за подмладяване”. Така продуктът Madal Bal продължава да помага на десетки хиляди хора не само да се разделят с излишните килограми и да подобрят здравето си, но и чувствително да повишат качеството на своя живот.


Подробна информация за Мадал Бал можете да намерите на www.madal.bg

Здравословните предимства на мюслито

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Светла ( преди 11 години )
Говорите и се занимавате с глупости.Защо трябва да пълните нечии гуши,като здравословният ефект,който търсите можете да получите с 20-дневното гладуване на Лидия Ковачева.Ядете плодове,пиете билкови чайове и освен че сте свалили килограми,сте изчистили токсините от организма си.Ако гладуването съчетаете с хидроколонтерапия,се отървавате дори от алергични състояния."Клиент"-ът,който по-горе казва,че гладуването било опасно има много здраве от мене.В момента пак гладувам,днес 15.01.2011 г ми е 8-ми ден.Не съм тръгнала да мра.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Totka ( преди 11 години )
0 rate up comment 0 rate down comment
никита ( преди 11 години )
действа,не се гладува и се чувстваш чудесно след това,като се видиш в огледалото.се се усеща глад за периода със сиропа.пробвайте го,струва си
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
valya ( преди 11 години )
Kak da go prigotvqm tozi sirop kupih go no no ima razli4ni mnenia i ne znam koe e po to4no. blagodarq
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Валя ( преди 11 години )
Аз го пробвах гледах с недоверие към него защото съм пробвала какво ли не и без реултат.За 10 дни свалих 8кг.а след това още 2 и вече 8 месеца теглото ми не се е променило храня се нормално без ограничения.Сиропа ми хареса приятен е на вкус има аромат на карамел.Беше ми трудно първиите 3 дни докато свикнах от навика да спра да ям след това не ми правеше впечатление храната дори минавах по витрините и гледах храната и не ме блазнеше всички ми се чудеха че не ме саблазнява.Чувствах се мн.добре усещах прилив на енергия и най- важното видях как тялото ми се чисти от токсините всички признаци ги получих мириса на устата и урината,полепите по зъбите и др.Най-важното нещо ногато почнеш курса е да се настроиш психически и да не се отказваш.Майка ми също пробва и при нея имаше резултат.Решила съм пак да си взема профилактично за изчистване на организма.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Doni ( преди 11 години )
Здравейте! През ранната есен използвах за 10 дена- резултата беше супер - 8 кг! Днес започнах отново /следпразнично :)/ Очаквам отново отличен резултат!Да ви кажа, че излишните ми кг са 30 :( И сега съм сигурна, че това е начина- резултатен, приятен, лесен ... какво повече да искам. Успех на всеки, който го опита!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
merakliyka ( преди 11 години )
1 rate up comment 0 rate down comment
Люба Григорова, 55 г ( преди 11 години )
Прочетох,приложих,постигнах! Най-после открих мояпродукт приятен, удобен, ефективен. Благодаря на палмите,клена,създателите и дистрибуторите! Очарована съм!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Клиент ( преди 11 години )
Какво толкова го хвалят продукта, като явно въпроса е в гладуването.Гарантирам Ви, че и без него само ако гладувате 10 дена ще постигнете същия резултат.Да не коментираме, че е отвратителен на вкус може да ти стане лошо. Но ака установиш непоносимост към продукта и се обърнеш към фирмата за съвет ти казват: "До сега сме нямали подобни оплаквания вие сте първите" и не ви връщат парите, нито ви дават някакви ценни съвети. И вес пак разумни дами консултирайте се с диетолог, защото когато гладувате повече от 1 ден си е направо опасно. Аз след 10- дена глад,3 дни захранване, ако възвърнете стария си режим на хранене ви гарантирам ефекта Йо-йо. Наистина мислете,аз го пробвах и за мен това е поредния измислен продукт. Наслука
отговор Сигнализирай за неуместен коментар