Меню

Пикантни зеленчуци

09.10.2007г. / 15 18ч.
Аз жената
Пикантни зеленчуци

Продукти:
2 червени чушки
2 зелени чушки
2 жълти чушки
4 глави лук
2 тиквички
4 моркова
250г зеле
1 п. пикантен fix лиот

Приготвяне:
Чушките се измиват,почистват се от семето и се нарязват на ивици. Лукът се нарязва на шайби,а предварително почистените тиквички и моркови на парченца. Зелето се измива и се накъсва.
Смесват се всички зеленчуци и се подреждат в буркани.
Марината се приготвя по рецептата на гърба на опаковката.
заливат се зеленчуците с горещата марина и веднага се затварят бурканите.

Рецептата участва в конкурса “Моята туршия”

Коментирай