За крема:
2 жълтъка
1 пакетче /125 г/ краве масло
3 с. л. пудра захар
1 ванилия
Приготвяне:
Разбиваме яйцата със захарта, като отделяме 2 жълтъка за крема. Към тях се прибавя размекнатото краве масло, какаото, нарязаните орехи и брашното. Сместа се изсипва в намазана с олио и поръсена с брашно тавичка и се пече. След като изстине блатът се маже с крема, приготвен от разбитото с пудрата захар краве масло, два жълтъка и 1 ванилия. Готовият сладкиш се реже на малки ромбоидни парчета и пожелание се поръсва със шоколадови пръчици.
(P.S. 2-те пакетчета краве масло могат да се заменят с 1 маргарин “Калиакра”)
Добър апетит!