Интимно

Задава се ново хапче три в едно

30.05.2008г. / 07 55ч.
Аз жената
Задава се ново хапче три в едно

Учените изобретиха мечтаното хапче, което да влияе и на мъже и на жени. То едновременно ще повишава либидото, ще лекува безплодие и ще намалява килограмите. Както се казва за всеки по нещо. Предимството му пред Виаграта е, че ще събужда желание за секс на ниво мозъчни импулси, а няма само да предизвиква ерекция при мъжете. Професор Робърт Милър споделя, че опитите върху животни са се оказали успешни и продължава тестването върху хора. За съжаление няма повече данни, за да може да се кандидатираме да участваме в програмата.

Новото лекарство съдържа хормон, който влияе на репродуктивната система и ще може да се използва ползотворно и в животновъдството.

Фармацевтите предвещават невероятен успех на въпросния препарат. Според последни изследвания стресът е основният фактор, който разрушава не само човешкото здраве, но и желанието за удоволствие. Всяка трета жена няма желание за секс, както и всеки шести мъж на планетата, което пък рефлектира негативно върху цялостната кондиция и поведение. В момента този продукт се инжектира, но крайната цел е да се сведе до хапче на щастието.

И кой няма да иска такова чудодейно хапче, което решава всички проблеми?...

Прави те красива и желана. А знаем, че по-красивите хора успяват повече в живота, привличат по-богати и по-надарени партньори и от там създават по-качествено и по-материално осигурено поколение. Така че, не губете кураж, шоуто трябва да продължи, защото от както свят светува парите и сексът въртят света. А никой не иска да разбере какво ще се случи, ако Земята спре да се върти, нали?

1/3 от българските мъже признават, че са имали проблеми с ерекцията
Сексуалният живот след раждането
Сексуалността на жената през годините
В търсене на оргазъм
Изпитаните стари афродизиаци
Удоволствие за двамата
Щастието не е в оргазма
Любов без предразсъдъци
Изневяра ли е изневярата за една нощ?
Оргазмът не е задължение
В търсене на оргазъм
Как да го съблазним
Първият път
Защо ни е нужен сексът?
Връзка за една нощ?!
Подгответе се за лятото: запасете се с противозачатъчни таблетки
Как да освежим многогодишна връзка
Ерогенните зони
Сходна тема във форума

Коментирай