Меню

Пиле с кисело мляко

30 май 2008 | 14:19 | Аз жената
Добави в любими
1 пиле 
1 кофичка кисело мляко 
1,5 пакетче масло 
сол
1 ч.30 мин.

  • Порции: 6-8

Продукти
Приготвяне

 На дъното на йенска тенджера се слага малко масло, след което се нарежда месото от едно разфасовано пиле, като на всеки ред се слага по малко масло и сол на вкус. Най отгоре се залива с една кофичка кисело мляко. 

Пече се в умерена фурна около 1 час. (По желание можете да прибавите гъби, пикантина или друга подправка по ваш вкус и чаша бяло вино).

Снимка: thinkstock

Пиле със синьо сирене
Пиле с гъби и сметана
Пиле в йенска тенджера
Пиле на лютика
Пиле рагуфин
Пиле със зеленчуци
Пиле със сметана
Пиле с макарони и сметана
Пиле с патладжани
Панирано пиле
Кордон блю от пиле
Печено пиле с шарена гарнитура
Пиле по мексикански
Пилешко филе в бял сос

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
milena ( преди 12 години )
0 rate up comment 0 rate down comment
Ели ( преди 12 години )
Аз слагам и топено сирене ,сосът става по-вкусен.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Rumjana ( преди 12 години )
0 rate up comment 0 rate down comment
neli ( преди 12 години )
0 rate up comment 0 rate down comment
neli ( преди 12 години )