Меню

Панирани пилешки дробчета

05.06.2008г. / 11 17ч.
Аз жената
Панирани пилешки дробчета

Продукти:
1 кг пилешки дробчета
3 яйца
брашно
бира
мерудия

Приготвяне:
Почистените, измити и подсушени дробчета се посоляват. За сместа се разбиват яйцата с малко сол, прибавят се няколко супени лъжици брашно и като се разбие хубаво брашното се слага и малко бира – сместа трябва да е с консистенцията на смес за палачинки. По указания начин дробчетата се панират и след като се извадят се поръсват с мерудия. Това е едно много вкусно предястие и ястие също така за гости или просто за вечеря. Опитайте! Приятен апетит!

Задушени пилешки дреболии

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
Дон ( преди 6 години )
Като пръска много при пърженето , пържете в подълбок тиган с капак :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 1 rate down comment
anastasia ( преди 12 години )
2 rate up comment 1 rate down comment
Митева ( преди 12 години )
Ами четете рецептата внимателно-3 яйца,брашно и бира това е указаната панировка.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 1 rate down comment
cveti_1966 ( преди 12 години )
Kak se podsushavat drobchetata. Mnogo pryska pri pyrjeneto
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 1 rate down comment
gali ( преди 12 години )
koi e ukazaniat nacin za panirane ne razbrax propusnali ste go mai
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 1 rate down comment
Detelina ( преди 12 години )