За дома

Лесното решение за упоритите петна

03.07.2008г. / 11 44ч.
Аз жената
Лесното решение за упоритите петна

Някои петна е почти невъзможно да бъдат изпрани. Сок от боровинки, трева, мастило, кафе, чай или червено вино са сред най-упоритите петна, с които не можете да се справите без помощта на скъпи препарати за петна. Хенкел Ви предлага решение – Persil Gold Plus – ултра ефективен прах за пране, който комбинира изпиращата сила на перилния препарат със силата на препарата за почистване на петна.

Този прах изпира и най-упоритите петна без да е необходимо да купувате допълнителен препарат за петна. Това е възможно благодарение на унищожаващата петната формула, която съдържа нови ензими и най-новите избелващи добавки. Това може да намали до 50% разходите ви при всяко изпиране. За да постигнете оптимални резултати при изпирането, дозирайте 150 г от праха.

С безупречни резултати, потвърдени от световно признатия институт за тестване на потребителски стоки, Интертек, Persil Gold Plus предлага отлична почистваща сила. Новият препарат изпира поне толкова добре, колкото друг прах за пране от висок клас в комбинация с препарат против петна. И прави прането свежо, меко и перфектно чисто, като същевременно спестява пари.

Повече от 100 години Persil въвежда на пазара иновативни продукти и продължава да е най-надеждната марка перилен препарат, която запазва дрехите безупречно чисти, меки и свежи и прави процеса на изпиране по-бърз и по-лесен.

Прахът се предлага в два варианта за бяло пране – Persil Gold Plus и Persil Gold Plus Freshness by Silan (с аромата на Silan).

* * *

Прах за пране пише историята

Праховете за пране са се обсъждали и във форума

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Петя ( преди 11 години )
Използвам прахове от марката Persil повече от 4 години и смея да твърдя, че е по-добър от всички други квалитетни прахове.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
весито ( преди 11 години )
18 rate up comment 0 rate down comment
silvia ( преди 11 години )
и аз пера с персил,пълен *** не може да отпере петна от трева по панталоните на детето ми.Не съм доволна от този прах
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време