Свободно време

Съвременните жени трябва да съчетаваме много неща

23.07.2008г. / 15 43ч.
Аз жената
Съвременните жени трябва да съчетаваме много неща

Големият град винаги е бил притегателен център за авантюристите, за амбициозните, за независимите натури... А съвременната жена отдавна е извоювала свободата си и умее да живее в хармония с мегаполиса и да черпи от благата му. Тя често работи редом с големите “акули” на днешния ден, а мачовците – като вълци може би жадуват да срещнат у нея и плахата природа на кроткото агънце, готово да им се подчини... Но днес жената е дръзка и провокативна и воюва успешно за целите си.

Големият град е колоритна смесица от различни култури и предизвикателства и за да сме успешни, трябва и ние да му дадем от своя колорит . Ако носим по нещо от дързостта на Саманта, от кариеризма на Миранда, от изискаността на Кари и малко от романтиката на Шарлот, то големият град по-щедро ще ни отрупа с плодовете си.

За мен от позицията на една Шарлот, но сбъднала мечтата си да има дете, съвременните жени трябва да съчетаваме много неща. Да сме мили и грижовни домакини, когато семейството ни го изисква, но и независими жени, да умеем да прекосим търговските улици – качени на високите си токчета, да имаме своите успехи на работното си място, но и да си открадваме поне по една женска вечер. Тогава в шумната компания на приятелките си да обсъдим изминалата седмица. А мачовци-вълци около нас винаги е имало и ще има, но да знаем че ако те заслужават обожанието ни, можем да ги накараме да вият от удоволствие, ако ли не – от раните на разбитите си сърца.

* * *

* * * От конкурса Жените, сексът и градът


Момичето и големият град
Съвременната жена – що е то и има ли почва у нас
Жени сред вълци
Солофобия
Да бъдеш просто себе си...
Да бъда ли с открито сърце, или не!
Рискът да изтъкнеш различието си
Жени в големия град
Харизматичния
Любовта е нещо, което те намира само
Коментирай