Здраве и красота

Бразилската епилация – изкушаващо модерна

24.07.2008г. / 10 20ч.
Аз жената
Бразилската епилация – изкушаващо модерна

Сексуалната революция ни накара да се вглеждаме много повече в телата си и да ги превръщаме в изкусителни фетиши. Красотата вече не е само природна даденост. Днес всяка жена с малко повече старание и парички може да е добре поддържана и сексапилна.

Дълбоката епилация не обхваща само подмишниците, ръцете и краката, но една част от обществото би искала всички части на жената да са меки и гладки като бебешки дупета, в това число и интимните области. Други си падат по различните видове интимни прически и държат да изненадат любимия всеки ден с нова визия. Има и такива, които държат на естествения си вид – та бил той и с повече косми.

Всяка крайност се оттласква максимално, докато не се върне пак в първоначалния си вид. Има хора, които смятат, че ако Бог ни е създал с косми под мишниците, то вероятно това е с цел, дори тя да е някаква мистериозна загадка, която усмърдява автобусите. Преди всичко мъжете са привърженици на тази теория и то най-вече за собствения им изглед. Все още много по-малко български мъже се епилират, въпреки че и у нас започва да навлиза понятието метро сексуален.

Но докато жените сме по-толерантни и много по-лесно бихме простили на мъжагата до себе си това, че се оригва и е космат, то мъжете не биха върнали жеста на нежното създание до себе си.

И за да се сдобием с брачен или поне сексуален партньор почти всички жени сме готови да се подложим на мъчения, само и само да бъдем одобрени и харесани.

На какво ли не сме готови, за да сме изрядни, да сме в крак с модата, да сме желани и харесвани – дори на дълбоката епилация, позната ни като бразилска. Името идва от седем сестри бразилки, които през 1987 г. откриват в Ню Йорк козметичен салон J Sisters International. Те за първи път започват да правят такъв тип епилация в своя козметичен салон, като разкриват тайната на сексапилните бразилки, които успяват да изглеждат влудяващо секси, именно благодарение на дълбоката епилация.

Епилирането се извършва с разтопен восък, а ефектът трае около месец.

Днес и у нас във всеки козметичен салон може да си направим тази процедура, като всички знаем предимствата.

Не трябва на всеки три – четири дни да се притесняваме, че отново имаме косъмчета тук и там.

Няма болезнени и грозни ранички.

Не трябва да се притесняваме да се съблечем на светло.

Няма да се чувстваме неловко, ако на любимия изненадващо му хрумне да се отдаде на френски ласки и да ни зарадва с вълнуващ кунилингус. А тъкмо обратното – ежедневно ще го предизвикваме да ни превръща в разцъфнала от страст роза, с бебешки гладката ни кожа.

Единствено трябва да намерим добра козметичка. И да си спомняме старата мъдрост – търпи бабо за хубост. Процедурата не е за стеснителни, защото се извършва в поза “жаба” с широко разтворени крака, все едно сме отишли на гинеколог. Това, че сме голи и безпомощни е нищо, в сравнение с болката, която изтърпяваме, но какво пък, жените сме готови в името на красотата на всичко.

Един час ще ни е гадно, но после всички мъже ще са в краката ни, защото ще сме истинска, съвременна, градска принцеса.

* * *

Внимание, опасност от слънчево изгаряне!

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Tarja ( преди 11 години )
Bojeeeeeee! Az pravq intim za 5 min.!!!Za kakuv 1h.govorish!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар