Меню

Домашни брускети

14.08.2008г. / 11 31ч.
Аз жената
Домашни брускети

Изпичаме тънки резени хляб в тостера. Веднага след това ги покриваме обилно със студено-пресован зехтин. Обелваме домат, отстраняваме семките и го нарязваме на ситни кубчета. Обезкостяваме няколко черни маслини и ги нарязваме на дребно. Счукваме и две скилидки чесън. Смесваме маслините, чесъна и домата, подправяме с малко бял пипер, сух риган, босилек.

Прибавяме отново студено пресован зехтин и малко лимонов сок, разбъркваме добре.

Разпределяме тази смес върху изпечените филийки.
Рецептата е от конкурса "Здравословно и вкусно"

* * *

Картофени филии

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
Вики ( преди 12 години )
Сигурно е вкусно,ако се сложи и малко сиренце ще стане пица Маргарита
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 1 rate down comment
златея ( преди 12 години )