Меню

Пъстра салата

20.08.2008г. / 13 17ч.
Аз жената
Пъстра салата

Продукти за една порция:
2 картофа
2моркова
малко целина
50 г грах

Приготвяне:
Всичко се сварява в подсолена вода. Когато изстинат, продуктите се нарязват на кубчета. Отделно се сварява 50 г грах. Всичко това се смесва със ситно нарязан магданоз и се полива с лимонов сок и зехтин. По желание може да се прибави квасено мляко.

Рецептата е част от конкурса "Здравословно и вкусно".

* * *

Индийска салата
Витаминозна салата
Мексиканска салата
Френска салата

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Виолета ( преди 12 години )
По-здравословно ще бъде, ако зеленчуците се сварят на пара.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар