Меню

Рибни рулца

21.08.2008г. / 10 14ч.
Аз жената
Рибни рулца

Необходими продукти за 4 порции:

500 грама варено рибено филе, сол, млян черен пипер, 50 грама желатин, 125 грама масло, по 200 грама лютив кетчуп и твърдо сирене, 4 супени лъжици нарязани листа кориандър.

Приготвяне:
Филето се нарязва на тънки резени и се овкусява със сол и пипер. Желатинът се натопява в студена вода и се разтваря на водна баня. Размекнатото масло, кетчупът, настърганото сирене и 3 супени лъжици кориандър се разбиват с желатина. Правоъгълна тавичка се застила с хартия, сипва се от сместа със сирене, рибата и отново сместа със сирене. Наръсва се с останалия кориандър. Охлажда се 2 часа. Поднася се нарязано напряко и се гарнира по вкус.

Рецептата е от конкурса "Здравословно и вкусно".

* * *

Бяла риба в доматен сос
Риба на фурна

Коментирай
3 rate up comment 1 rate down comment
Виолета ( преди 12 години )
3 rate up comment 1 rate down comment
Вики Маринова ( преди 12 години )
Ха,и тази рецепта е от списание 'Журнал" от миналата седмица 14-21авг.И какво здравословно има в 200грама лютив кетчуп?Поне като слагате тук копирани рецепти ,нека да отговарят на темата на конкурса-здравословно и вкусно
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 1 rate down comment
мирела ( преди 12 години )
И къде са рулцата, че нещо не разбрах ??
отговор Сигнализирай за неуместен коментар