Меню

Козунак

9 април 2013 | 13:00 | Аз жената
Добави в любими
1 кг брашно
200 мл олио
6 яйца
300 г захар
1 пакетче мая
200 мл прясно мляко
стафиди и орехи за украса

Продукти
Приготвяне

Разтворете маята в млякото. След което прибавете продуктите в следната последователност: захар, яйца, олио, брашно. Оставя се да втаса. Разделя се на 3 части и се оформя като плитка. Украсява се с ядки и стафиди. Пече се в умерена фурна.

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anna ( преди 11 години )
1 rate up comment 1 rate down comment
mariq ( преди 11 години )
xybav kozynak stava s mnogo mesene i toplina v staiqta . tova testo e mnogo kaprizno.ot sobstven opit znam.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар