Меню

Овчарски гювеч

4 септември 2008 | 13:00 | Аз жената
3 от 1 гласа
Добави в любими
Овчарски гювеч

Приготвяне

Продукти:
500 г пиперки
2-3домата
3-4 глави лук
1 каф. ч. олио
1 ч. ч. натрошено сирене
500 г кисело мляко
2 с. л. брашно
4 яйца
1/2 връзка магданоз
сол

Приготвяне:
Лукът се нарязва на филийки и се запържва в мазнината. Прибавят се почистените и нарязани пиперки и също се изпържват леко. Накрая се слагат обелените и нарязани на дребно домати.
След като се позадушат, сместа се посолява и се изсипва в тавичка. Поръсва се с натрошеното сирене и ситнонарязания магданоз и се залива с киселото мляко, разбито с яйцата и брашното.
Ястието се пече до зачервяване.

Рецептата е от конкурса " Здравословно и вкусно

* * *

Пиперки по панагюрски

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Silviya ( преди 12 години )
Да,хареса ми тази рецепта.Лесна и вкусна!Напомня ми на миш-маш вкусът.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Silviya ( преди 12 години )
Това ще го опитам тази вечер:)Изглежда доста добре!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар