Меню

Вкусно сърце

26 септември 2008 | 15:07 | Аз жената
Добави в любими
Вкусно сърце

Приготвяне

Продукти за една порция:
един кренвирш
1 яйце
50 г шунка
50 г кашкавал

Приготвяне:
Разрязваме кренвирша на две, като го оставяме цял в единия край около 2 см. След това оформяме като сърце. Шунката и кашкавалът се нарязват на дребни кубчета. С тях се запълва сърцето от кренвирш. Отгоре се чуква яйцето. Така приготвеното сърце се запича за около 5 минути в силно загрята фурна.

Рецептата е от конкурса " Здравословно и вкусно

* * *

Пикантни ловджийски шишчета

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
РАДОСТИНА ( преди 11 години )
ТАЗИ РЕЦЕПТА Е ЕДНА ОТ ЛЮБИМИТЕ НА МЕН И МОЯТА МАЙКА!ЗНАЕМ Я ОТ МНОГО ГОДИНИ.ДВЕТЕ РАЗЛИКИ В НАШАТА РЕЦЕПТА Е,ЧЕ НЕ СЛАГАМЕ ШУНКА,А ЯЙЦЕТО ОТГОРЕ НАРЪСВАМЕ С ЧУБРИЦА-КОЙТО ОПИТА ТОЗИ ВАРИАНТ,НЯМА ДА СБЪРКА!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
lora ( преди 11 години )
izglejda dosta originalno...tazi ve4er 6te napravq i dano go izdokaram....hehe...blagodarq za ideqta...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
petya ( преди 11 години )
tazi recepta mi haresva 6te napravia romanti4na ve4er na sve6ti i tova iastie na sapruga mi.Blagodaria za ideiata.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар