Меню

Картофено пюре с чушки

30 септември 2008 | 15:21 | Аз жената
2 от 1 гласа
Добави в любими
1 кг картофи
3 стръка пресен лук
4-5 червени чушки
2-3с. л. зехтин
3 стръка магданоз
сол

Продукти
Приготвяне

Картофите се обелват, измиват се и се сваряват с малко сол. Когато се сварят се оставят малко да изстинат и се намачкват. Към тях се прибавят изпечените и обелени чушки нарязани на ситно, лукът, също нарязан на ситно и магданозът. Накрая се прибавя зехтинът и се посолява на вкус.

Рецептата е от конкурса " Здравословно и вкусно

* * *

Вкусни печени картофки

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
32 rate up comment 8 rate down comment
Krasimira ( преди 11 години )
Pri vareneto na kartofite se naliva i malko o o olio, stavat po vkusni!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
32 rate up comment 8 rate down comment
Виолета ( преди 11 години )
Пропуск в продуктите ли има в тази рецепта? Това, което се вижда на снимката е млечно бяло ястие.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар