Меню

Пъстърва с печурки

6 октомври 2008 | 14:40 | Аз жената
5 от 2 гласа
Добави в любими
Пъстърва с печурки

Приготвяне

Продукти:
4 пъстърви (по около 300 г)
200 г гъби
половин пакетче краве масло
1 ч. ч. бяло вино
магданоз
черен пипер
сол

Приготвяне:
Измитите и отцедени риби поръсваме със сол и черен пипер. Нареждаме ги в намазана с масло тавичка. Около тях слагаме печурките, нарязани на ивички, поръсваме с магданоз, заливаме с виното и разтопеното масло. Печем 20-30 минути.

* * *

Рибни гювечета

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Емилия ( преди 1 година )
много зле ,.Нито снимката отговаря на истината ,.нито рецептата с приготовлението .Незнам кой ги допуска такива некадърници
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Петя ( преди 12 години )
Страхотна рецепта и много вкусна.Пиша ти отличен 6 плюс
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Stela ( преди 12 години )
Голям буламач,изхабих хубавата пастърба,подлъгах се,че е лесна и бързоприготвяща се рецепта.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар