Интимно

Годежен пръстен, скрит в шоколад

28.10.2008г. / 12 47ч.
Аз жената
Годежен пръстен, скрит в шоколад

Веднъж опитал шоколада, човек няма как да не повтори. Той запленява, той е като магия. Със своя изтънчен вкус и аромат, всеки има нужда от него, от своето малко удоволствие!

Шоколадът помага за възстановяване след умора, кръвозагуба, подобрява паметта, улеснява запомнянето.

Както знаете и Казанова е дължал всичкото това, което е сред жените, на шоколада, защото шоколадът притежава възбуждащо действие и е голямо изкушение за жените. ПО този повод много мъже решават да подарят за специален случай не какво да е, а точно шоколад...

Когато се запознахме с моя съпруг, между нас пламна любов от пръв поглед, както когато хапнеш първото парче шоколад. ВСе повече се привързваш към него и всеки ден ти се иска да си вкусваш. Това стана и с нас – не можехме дори и за минута да не сме заедно. Един ден той ми се обади по телефона и ми каза, че искал да си поговори нещо с мен. Помоли ме да се видим. Отидох у тях... посрещна ме на входната врата леко притеснен и ми каза да си затворя очите! Влязохме в апартамента и усещах как нещо леко трепти! Вече можех да отворя очи: всичко бе затъмнено и само няколко свещички осветяваха стаята с блещукане! На масата имаше бутилка червено вино и кутия бонбони. ПОдкани ме да седна на масата. До тогава не ми се беше случвало да вечерям на свещи – толкова романтично и хубаво, но малко мъже го могат.

Бяхме като в приказка, но нашата приказка. Отсипа ми червено вино в чашата и ми каза да го погледна в очите, защото искал да ми каже нещо важно. ПОпита ме искам ли да стана негова съпруга! АЗ разбира се не се и поколебах и веднага казах“Да”. След това се чукнахме за наздраве и отпихме по глътка вино. След това ми каза да си взема най-сладкото нещо, това, което ни кара да живеем. И ми подаде един шоколадов бонбон, завит в червена хартия. Отворих го и видях, че е малко странен. Каза ми че е приготвял сам бонбоните по стара семейна рецепта. В момента в който отхапах и усетих нещо твърдо! ПОмислих, че е ядка, но наистина беше твърдо. Извадих бонбона и видях, че нещо лъщи – това бе моят годежен пръстен, скрит в парченце шоколад. Сърцето ми направо прескочи. Какъв романтик. Взе пръстена и го постави на пръста ми... за мен от този миг шоколадът се превърна в нещо много важно за мен и вече бъдещото ми семейство! Той ми даде много щастие и любов – дари ме със син и прекрасен съпруг. Това малко парченце шоколад ме направи толкова щастлива!

Сега, когато си хапвам бонбон винаги отхапвам на половина, за да не се крие нещо. Винаги ще се сещам за тази случка благодарение на шоколада. Пожелавам на всички да им се случи подобна шоколадова магия!

* * *

Историята е от конкурса “С вкус на шоколад”
Шоколадена история за страхотни бонбони и едни несбъднати планове
Шоколадът на Сияна
Мляко и шоколад, нашето сладко минало...
Шоколадова страст
Усмивка, сладка като шоколад
Течен шоколад собствено производство
Любов в блокче шоколад

Коментирай
0 rate up comment 2 rate down comment
Mariam-T ( преди 11 години )
Happy Elena,could you find vor me the same husband...please?!..I,m so glade vor you.....tova naistina e kasmet and love...Pojelavam vi dalgi godini vse taka zaedno romantichni!pozdravi..
отговор Сигнализирай за неуместен коментар