Мода

В търсене на зимното палто

25.11.2008г. / 08 11ч.
Аз жената
В търсене на зимното палто

Застудя и тръгнахме на лов за зимни трофеи: ботуши, палто и шапка.

Те не са само лукс, но и необходимост в студеното време. Наистина, ако от къщи се качваме на колата, слизаме пред офиса и се шмугваме на топло, палтото е просто част от зимната ни декорация, но ако прекарваме по час, час и половина на студа, то тогава внимателно оглеждаме артикулите.

Освен да е модно, да ни отива на фигурата е задължително и да е топло. В името на съхраняването на вътрешната ни температура през студените месеци сме склонни дори да си купим палто, което не отговаря на ръста ни, но затова пък ни топли.

Например като видите съвсем малка жена с палто до земята – изглежда кошмарно, но пък най-вероятно вероятността да има болни яйчници намалява.

За щастие в момента в магазините има палта в най-разнообразни кройки и цветове, които да ви защитят от студа и да повишат самочувствието ви.

Тази есен дизайнерите предлагат необикновено разнообразие при зимните палта.

Палто в милитари стил – с метални копчета, капси и ципове. Подходящо за младежки фигури и спортни натури.

Палтото без яка е класически тип и ни връща към 60-те години на миналия век. Издължава фигурата и е подходящо да се носи с широк колан и големи брошки.

Палтата до коляното винаги намират място в дамския гардероб. За по-топлите дни са идеални. Могат да се комбинират както с панталон, така и с поли с различна дължина.

Цветовата гама при палтата тази година е в широк диапазон. От традиционното черно до снежно бялото. Минавайки през всички отсенки на бежовото, бордото и лилата. За по-смелите дами се предлагат различни разцветки на карето.

Ярките цветове на буклето също се вместват в зимната мода – като създават усещане за топлина и бодрост.

Ако сте намерили вашето топло палто, остава да осигурите топли ботуши, шапка и шал и тогава смело да излезете по зимните улици.

* * *

Нежни цветя, сгушени в топли жилетки

Коментирай