Червената страст на Джесика Алба

04.12.2008г. / 09 00ч.
Аз жената
Червената страст на Джесика Алба

Прелестната Джесика Алба засне нова уникална фотосесия. Снимките ще бъдат използвани за отпечатването на календар в лимитиран тираж от 9999 броя. Страстната и съблазнителна серия фотоси е за десетото издание на бутиковия календар на Campari.

Основното послани и тази година е Червена страст (Red Passion), и фотосите го доказват. Още от излизането на първия календар през 2000 г., по него работят само известни фотографи. Всяка една от звездите снимали се за календара, е успяла да покаже по различен начин отличителните белези на напитката, чрез собствения си магнетизъм и красота.

Интервю с Джесика Алба

Какво събуди интересът да участваш в кампанията Club Campari ?
Бях развълнувана да участвам, защото смятам, че Campari е класна напитка и страхотен бранд, с който да се обвържеш. Виждала съм работата на Салма (бел. ред. Хайек) с и смятам, че е зашеметяваща. Марио я е заснел, а той е със сигурност един от най-добрите фотографи в целия свят. Затова реших, че ще бъде много забавно!

За първи път ли работиш с Марио Тестино? Какво беше усещането?
Това беше първият път, в който работя с Марио и беше удоволствие. Той е невероятен! Той прави, така че да изглеждаш, както само си сънувала в най-смелите си сънища! Аз съм голям фен на неговата работа. Следя го от както се занимавам с мода, което означава от 12 годишна възраст. Марио прави жените да изглеждат като икони.

Коя беше най-трудната снимка за теб?
Най-трудно беше да заснемем онази, на която аз съм на високи токове, с вечерна рокля върху трамплин, докато някой скача във водата и ме пръска (бел. ред. – месец Юни). Нямах много баланс, но беше забавно!

Какво е за теб Червената Страст?
Червената страст е плътска, съблазнителна, но изтънчена и класна. Марио и Жан Пол бяха перфектни и уловиха същността на кампанията-в тяхната работа имаше греховност и страст – винаги на границата.   

Коя е любимата ти снимка?
Любимата ми снимка е първата, която Марио направи за календара. Нося голяма шапка, с големи червени устни и се вижда само едното ми око (бел. ред – месец Януари)– Обожавам мистерията в тази снимка!

Коментирай