Мода

Кашмирени шалове в пастелни цветове

13.01.2009г. / 09 42ч.
Аз жената
Кашмирени шалове в пастелни цветове

Задължителните аксесоари през зимата са шаловете, шапките и ръкавиците. Няма жена, на която да не й отиват, по-скоро трябва да открием своя зимен стил.

Дори да излизаме за десетина минути на вън е добре да си мятаме по един шал. Колкото по-топъл, толкова по-добре. Кашмирените шалове в пастелни цветове са подходящи за всяка жена.

Те са и цветен акцент тази зима, която е предпочела модния сив цвят за основен.

Може да си закупим едноцветен шал, десен в няколко близки цветове или шарен във всички цветове на дъгата.

Излишно е да казваме, че според това какво избираме ние изпращаме послание на останалия свят в какво настроение сме: сериозно, делово, закачливо или просто изгаряме от щастие сред ледената тишина.

Може да се обзаведем с няколко различни шалове, които да ни пасват на различните зимни тоалети.

Съответно в зависимост от това какви шалове предпочитаме, останалите ще си направят извода дали ние сме традиционалистки или обичащи щурите предизвикателства.

А ако сте и любител на собственоръчно изработените дрехи и аксесоари, ако сте сръчна в ръцете изплитането на един шал няма да ви отнеме много време. Тогава наистина може да изразите себе си и да си оплетете шал какъвто искате.

А в студеното време шал като подарък наистина ще изрази вашата любов и грижа за някого. Така че вместо да страдате, че не може да излезете на шопинг в студеното време, може да го използвате, за да изплетете някой и друг шал за любимия.

Е, ако не можем и сме с “две леви ръце”, пак няма страшно, все още можем да намерим прилични шалове на прилични цени.

* * *

За шалчетата?... – тема във форума
Важно за зимата
Ярките цветове – белег на увереност
Клопката на синузита
Едно малко в студа...

Коментирай