Интимно

Кои храни да избягваме при среща

20.01.2009г. / 09 47ч.
Джадала Мария
Кои храни да избягваме при среща

Всяка жена иска да се представи добре на първа, пък и на всяка среща. А често срещите са в сладкарницата или ресторанта. И – знае се, има храни, които биха могли да попречат на романтиката на срещата и затова е добре да се избягват. Кои са тези привлекателни, но пък и коварни храни, които трябва да избягваме?

Млечните продукти
На първо място това са млечните продукти – мляко, сирена от всякакъв тип, дори и сладолед. Помнете, след като хапнете нещо подобно рискувате да имате не добър дъх в устата. Или веднага сложете дъвка в уста или избягвайте този тип храна.

Силно пикантната храна
Силно пикантната храна освен неприятен дъх, може да предизвика неприятни болки в корема, например. Едва ли би ви харесало да се наложи бързо да напуснете първата си среща, особено ако партньорът ви е искрено симпатичен.

Някои зеленчуци
Ако поръчате само салата, например зелева и не сте яла друго, може зелето или друг зеленчук да не се отразят добре на стомаха ви и също да доведат до неразположение. Бъдете внимателна и със салатите в този смисъл и подбирайте такива с по-разнородни съставки или хапнете малко хляб преди или успоредно със салатата.

* * *

Топящи шоколадови целувки
Как да си откраднете целувка
При среща
Да казваме “Обичам те!”

Коментирай