Интимно

Защо мъжете тайно обичат да са женени

19.02.2009г. / 12 34ч.
Джадала Мария
Защо мъжете тайно обичат да са женени

Публичната версия на всеки мъж е, че е против брака! Мъжете днес обичат да са независими, да са свободни и да избират сами какво, как и кога. Но има много тайни причини мъжете да не се дърпат толкова много от трайното обвързване и брака. Нека надникнем в тайното кътче на тяхното мислене и потърсим защо.

Сексът
Естествено, сексът с жена ти е по-спокоен от сексът с гаджето, за което не знаеш кога и как ще те изплаши, че е бременна, например. Това внася едно спокойствие, една сигурност и повече желание за експерименти.

За жалост някои мъже злоупотребяват и считат, че жена ти вече е изцяло твоя робиня и си позволяват грубости. Не им търпете!

Напрежението
Драмата е приключила. Цялото напрежение, произтичащо от това – “Обича ме. Не ме обича” вече е минало. Той и тя са заедно завинаги или поне за доста по-дълго от преди брака.

Някои мъже тълкуват и тези свободи фриволно и започват да прекаляват или да показват свои умело прикривани до този момент страни. Не им се давайте!

Домашният уют
Безспорно на всеки, обикалял кръчмите и нощните заведения с години му е писнало и иска най-сетне да си остане у дома, да е на спокойствие, да е с жена си, която се грижи за него – всеки мъж мечтае за това! Можете да го използвате умело в своя полза!

Домашният уют е на една крачка от неправилния прочит – слугиня у дома.

Не се превръщайте в Пепеляшка. Той ви иска все така секси и привлекателна! Не се запускайте! Но иска ли ракия – нека бъде така добър да си я налее сам!

* * *

Влюбени завинаги
Размисли за любовта, доверието и избора

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
Силвърмен ( преди 11 години )
Налудничаво! Перифразирано - "Мъжете тайно обичат жените да имат коз да ги чакат за пари". А вие обичате ли да ви цакат за пари, ако сте богати жени? Не че те не се броят на пръсти.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
rusalka ( преди 11 години )
мисля, че е точно така! тайно им харесва, ама преди това доста се дърпат!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар