Семейство

Какво не разбираме у мъжете?

24.03.2009г. / 09 18ч.
Джадала Мария
Какво не разбираме у мъжете?

Има много неща, които ни дразнят, не приемаме или не разбираме у мъжете. Защо се получава така – най-малкото защото сме различни, защото всеки от нас има различни очаквания, възпитание, виждания. Разбира се лесно е да се обобщи, трудно е да се намери свестен партньор в живота, именно нашия.

Ето една малка анкета, която направихме сред наши читателки, за да установим от какво най-често се дразнят жените от мъжете – егоизма, потайността, отдалечеността. Подходете с усмивка!

“В мъжете не разбирам нескритото чувство на егоизъм, желанието първо да мислят за себе си, а после за всичко и всички останали. Може поне да се опитат да са по-деликатни и да не проявяват егоизъм толкова открито и често.”
И. Н., 29 г.

“Не разбирам защо прекаляват с бирата, защо всъщност никога не порастват и защо възприемат съпругата си като още една майка, която трябва да ги обгрижва.”
Д. Е., 21 г.

“Това, което не разбирам у мъжете са техните чувства. Загадка си остава за мен кога какво изпитват и дали изобщо изпитват нещо, тъй като не показват адекватно своите емоции.”
К. К., 22 г.

“Мисля, че като цяло мъжете са ми една загадка, почти всичко свързано с тях не ми е ясно. Може би е така, защото не общуваме много с противоположния пол в смисъл на водене на интелектуални разговори. Не разбирам защо мъжете се мислят за нещо повече от жените и съответно поради този факт имат повече претенции и изисквания.”
К. Н., 23 г.

“Не разбирам защо винаги ядат и пият като за последно!”
В. Г. 37 г.

* * *

Защо мъжете тайно обичат да са женени
Трябва да бъдеш в сънищата на мъжете
Мъжете и хормоните
Какво искат мъжете всъщност?
Какво предпочитат мъжете?
Мона Чобан за мъжете
Какво искат мъжете

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
жъ-зъ ( преди 11 години )
на тези въпроси, мили деца, ще намерите отговор, когато станете майки, и реално вие изградите поведението, което в момента не разбирате.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 4 rate down comment
Гергана ( преди 11 години )
Мъжете се сещат за жените си, когато седнат на масата, защото така са научени!!!От милите си майчици.Също така, на тях им се набива от малки в главите, че са Мъже и не трябва да плачат, така те се научават да скриват чувствата си,защото са МЪЖЕ и така си продължава и като станат големи.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 1 rate down comment
tsveteina ( преди 11 години )
0 rate up comment 2 rate down comment
И.Х. ( преди 11 години )
Защо се сещат мъжете за жените си само когато седнат на масата
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време