Меню

Панирана коприва, гарнирана с маслини

21 април 2009 | 11:49 | Аз жената
Добави в любими
Панирана коприва, гарнирана с маслини

Приготвяне

Продукти: половин килограм коприва
три яйца
една чаена чаша брашно
сол на вкус
олио за пържене

Приготвяне:
От яйцата и брашното се прави смес като за палачинки.
Вземат се по три стръкчета коприва и се потапят обилно в сместа. Пържат се в повече олио. Ястието е по-вкусно топло.
Сервира се с маслини.

* * *

Омлет с коприва

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Vily ( преди 11 години )
Много обичаме панирана коприва и често я хапваме.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар