Меню

Пролетно предястие

22 април 2009 | 11:09 | Аз жената
Добави в любими
маруля
кашкавал
шунка

Продукти
Приготвяне

Лист от маруля се измива и подсушава. Разгъваме го и поставяме в него парче кашкавал и парче салам (шунка). Завиваме листа като за палачинка.
Слагаме във всяка чиния и го предлагаме като предястие.

Снимка:

shc.hu

 

* * *

Предястие от шунка и салатки

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Mim4o ( преди 12 години )
Idejata e dobra.E razbira se more i da se doobraboti. Svjat goljam- vkusove razli4ni...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Mariana ( преди 12 години )
Tova , ako go predloja na moq maj-poznaite , kakva fizionomiq 6te napravi.A i za6to se poblikyvat takiva sme6ni -daje i nemoga da gi opredalq recepti. Tova sa za naistina nqkoq mnogo, ama mnogo marzeliva domakinq!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар