Интимно

Секс без презерватив – удоволствие или лудост

24.04.2009г. / 09 40ч.
Аз жената
Секс без презерватив – удоволствие или лудост

Да, понякога се случва, при някои от нас дори е редовна практика – сексът за една нощ да е и секс без презерватив. Други са достатъчно принципни и с грижа за себе си и не го допускат. Все пак живеем в толкова странни времена, в които сексът вече не е табу, угрозите от секс без презерватив далеч не са само в опцията “нежелано бебе”, като освен класическите венерически болести над всеки от нас виси и СПИН.

Как гледат на темата “Секс без презерватив” хора от различни възрасти и от двата пола – любопитно е. Ето и резултатите от нашата анкета.

Жени:

В. Г., 34 г.
“Секс без презерватив – никога! Най-добре секс с по два презерватива, превантивно!”

К. Л., 22 г.
“Когато съм сигурна в партньора си, когато имаме сериозна и стабилна връзка и когато съм убедена, че няма да има последствия от този непредпазлив акт – тоест нежелана бременност.”

М. К., 28 г.
“Секс без презерватив – при желание за деца, предполагам.”

М. Д., 23 г.
“Никога не правя секс без презерватив с човек за една нощ. Това ми е твърд принцип, уважавам си тялото, искам да съм здрава и не си позволявам, дори и когато съм “опиянена” от разни напитки да правя секс без предпазни средства. Секс без презерватив правя, едва когато съм сигурна в човека до мен, което означава, че трябва да се познаваме и от дълго време да сме заедно.”

Мъже:

М. М., 27 г.
“Първо по взаимно желание и второ само с постоянната ми партньорка.”

П. М., 39 г.
“При ситуации в които липсва нагон, а нагона надделее над разума.. Иначе когато познавам достатъчно добре партньорката и съм сигурен в нея, случвало се е макар и рядко, още от началото, ако тръпката е била достатъчно голяма и сме изпитали силно взаимно доверие. По принцип предпочитам варианта – без презерватив, но пък ползването му дава някаква степен на безопасност в две посоки и се налага...”

Д. Г., 27 г.
“Секс без презерватив – може, но когато си сигурен в партньора си и/или искаш дете.”

* * *

Презерватив и безопасен секс
Модерните презервативи
Море, палатка ... презервативи

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 7 години )
seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssskak da prabim sex
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Киро ( преди 7 години )
Тия,дето пият противозачатъчни и мъжете свършват в тях нямат нищо в главата.Половината мъже имат проблемна *** с днк отклонения.Повредени хромозоми се прикрепя към шийката на матката и после ракове и т.н.Ама то родното ни здравеопазване е такова и българката е *** по природа.Ходят на генеколог веднъж на 10 години.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
teodora ( преди 11 години )
predi 6 meseca rodih no oniq den pravihme seks s moq priqtel i toi svar6i v men 4 pati imali variqtnost da sam prehvanala
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
103 rate up comment 2 rate down comment
Анонимно ( преди 11 години )
Ами аз съм го казал и в блога си *** - секс само без гума!От редакцията:Със звездичките заместихме сайта, защото, нали, безплатната реклама...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 47 rate down comment
didi ( преди 11 години )
101 rate up comment 0 rate down comment
ognqn ( преди 11 години )