Мода

Стилни италиански бижута блестяха на диамантено парти в София

01.06.2009г. / 15 06ч.
Аз жената
Стилни италиански бижута блестяха на диамантено парти в София

Диамантени пръстени, огърлици и гривни блестяха и отразяваха светлините на изискан черен фон на VIP парти в края на изминалата седмица на елегантната тераса в луксозния хотел на Петя Славова – Феста София. Близо 70 персони от родния елит се насладиха на разчупения поглед на Антонио Корвино. Дизайнерът представи бижутата си с много стил и финес. През месец юни новата колекция ще бъде представена и на публиката в Милано, където рекламно лице ще бъде самата Виктория Бекам

Италианският дизайнер е роден в Парма, но работи и твори в Меката на италианската мода – Милано. Антонио Корвино е завършил Академията за изящни изкуства в Парма, а по-късно е и преподавал там. Работи като дизайнер за големи италиански и френски бижутерийни марки с дистрибуция в най-елитните световни търговски вериги.

Най-новата линия на Корвино – “Соспезо” е вдъхновена от емоцията между мъжа и жената от нежните чувства и стремежа за близост. Дизайнерът представи уникална технология на закрепване на диаманта към пръстена, при която камъкът “плува” във въздуха. 

Всички диаманти в бижутата на Антонио Корвино имат Kimberly Process Certification Scheme KPCS. Това означава, че те са от така приетите “чисти” диаманти. KPCS е създаден под егидата на ООН като целта му е да бъде спряна търговията със скъпоценни камъни в страните от “третия свят” или с така наречените “конфликтни диаманти”.

Съпругата му Елеонора Агерити е негова муза и най-голям почитател. Много елегантна и потопена в света на модата, госпожа Агерити се грижи за международните пазари на италианския моден гигант ETRO.  

* * *

Hypnotic си избраха сценични тоалети

Коментирай