Мода

Кои са най-актуалните модели бански за лято 2009

23.06.2009г. / 13 36ч.
Мария Дуковска
Кои са най-актуалните модели бански за лято 2009

Ето, че лятото е вече в разгара си, а вие още не сте си купили бански костюм за предстоящата почивка. Спокойно, дишайте дълбоко. Подготвени за такава ситуация, решихме да ви предложим някои от най-актуалните модели бански, които ще се носят по плажовете през това лято.

Актуални цветове за лято 2009, според много дизайнери, ще са ярките тонове. Но няма да сбъркате, ако си купите бански в класически черен или пък в цвят „ново черно“ - бялото.

    

Секси рамо

Сред актуалните модели през това лято несъмнено ще са банските, чиито горнища са с едно рамо. Разчупени, авангардни, тези бански подхождат на жени с хубави и изящни рамене. Ако сте новатори и обичате да експериментирате, този модел би ви се харесал най-много.
Банските с едно рамо са най-подходящи за дами с малък бюст, тъй като асиметричната кройка измества фокуса от гръдната обиколка.

    

Изрязаните бански

Дамите, които са тръгнали на лов за мъже или пък искат всички да приковат поглед в тях, задължително трябва да изберат изрязаните модели бански. Рязаните бански определено ще са хитът на сезона, ако искате да сте оригинални.

    

Вечните половинки

Класическите бански костюми половинки никога не излизат от мода, затова ако сте свикнали с тях и не ви се рискува, продължавайте в същия дух. Жената е привлекателна тогава, когато се чувства комфортно. Банските тип половинки също могат да впечатлят с интересни кройки и цветове, стига да се поразровите по магазините, което едва ли ви е неприятно.

    

Цели бански
 
Моделите бански костюми, които са цели, отдавна не са толкова скучни, както бяхме свикнали да мислим. В момента има такова разнообразие от модели, цветове, десени, че бихте могли да ударите в земята конкуренцията. Най-важното е, да намерите модела и цвета, които ви отиват. Тогава ще са без значение модните тенденции, просто ще сте неотразими!

    

***
Банските на Дженифър Лопез са вече и в България
Студенти представиха дизайнерски модели бельо
Още са на мода обувките с платформа

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
fdfdf ( преди 11 години )