1 ч.40 мин.
Кавърдисайте каймата в мазнината. Добавете лука, нарязан на ситно, настъргания морков и ориза. Добавете 2 ч. ч. вода и бъркайте на слаб огън докато се развари ориза. Добавете боба, нарязаните на кубчета чушка и домат. Оставете до пълното извиране на водата. Отстранете от огъня и поръсете с нарязания на ситно копър или магданоз. Подправете на вкус.
Добър апетит!
* * *
Всички летни рецепти на едно място
Зеленчукова мусака
Гръцка мусака
Класическа мусака
Пъстра постна мусака
Овчарска мусака
Мусака от тиквички, картофи и патладжан
Постна мусака с патладжани
Мусака “Летен полъх”
Мусака с пържени картофки
Агнешка мусака със спанак
Мусака с макарони