Интимно

Изневяра ли е флиртът в чата?

20.07.2009г. / 10 35ч.
Аз жената
Изневяра ли е флиртът в чата?

Имате връзка, но не живеете заедно. Съответно имате много свободно време, което прекарвате пред компютъра. Използвате социални мрежи, Skype, ICQ и всякакви други комуникационни канали, които ползвате къде за работа, къде за развлечение. И измежду тях все нещо привлича вниманието ви, особено късно вечер. Там е мястото, където да се отпуснете, да побъбрите, а защо не и да пофлиртувате. Това на всеки е позволено, дори на отдавна женените. Но дали това няма да се изтълкува като изневяра от страна на половинката ви?

Най-малкото, че започвате да прекарвате повече време с някого другиго – дори и само он-лайн, че чакате примигването на иконките, че се наслаждавате на тънкия хумор или изискания он-лайн стрийптиз. От любопитството до възбудата, разстоянието понякога е кратко. Но дори да стигнете само до он-лайн флирта, дали това няма да попречи и да развали оф-лайн връзката ви?

Считате ли за изневяра времето, когато гаджето ви прекарва в разговори с други жени в Skype?
И смятате ли, че това е най-прекия път, по който някоя мадама да влезе в неговото сърце и от там да скочи в леглото му?

А може всъщност връзката ви да не е чак толкова сериозна (колкото си мислите и колкото ви се иска), щом не живеете заедно, и съответната половинка, да се чувства напълно свободна да изразходва свободното си време както си реши, включително да общува с жени в сайтове за запознанства. Това откритие определено е супер неприятно, но какво правим, когато е факт? А дори да не сме установили този факт със стопроцентова сигурност, гложди ли ни подозрението, че може би не сме единствени и неповторими, както ни се иска? Или пък ни дава свободата и ние да си използваме времето, така както решим, включително с разширяване на социалната мрежа от виртуални контакти?

Хората са го казали – колкото повече контакти, толкова повече възможности за избор.

И все пак монетата винаги има две страни:
- Считаме ли флирта (дори само в чата) на гаджето ни за изневяра?
- Позволяваме ли си от своя страна флирт (дори само в чата) и броим ли го като изневяра?

Хора всякакви, но как да уеднаквим моралните и етичните си норми, така че да не се нараняваме взаимно и да не се подозираме излишно?

И все пак трябва да си дадем отговор на това що е за нас флиртуването в чата, защото интернет е навсякъде и подозрението дебне отвсякъде.

* * *

Интернет събира, но и разделя двойките!
С колко жени си бил преди мен?

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
mari ( преди 11 години )
0 rate up comment 0 rate down comment
LIZ ( преди 11 години )
iznevqra e zavisi ot tova koeto se pishe... kato razbrah ,4e zadjeto mi si pishe s bivshata i q pita s kogo hodi- az se sardq !!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
mari l ( преди 11 години )
da iznevara e- ograbva duhovnata strana,koiato i bez tova lipsva v mladitei nai veche v pokolenie 30-40 godishnite
отговор Сигнализирай за неуместен коментар