Интимно

Какво ни възбужда у мъжете

04.08.2009г. / 13 34ч.
Мария Дуковска
Какво ни възбужда у мъжете

Кои са качествата, които най-много обичаме у мъжете? Какво ни възбужда в тях, така че да не можем да спрем да мислим за любимия си мъж непрекъснато. Ето изброени няколко секси мъжки похвати, с които влизаме в техния капан... с голямо желание, при това :)

Секси поглед. Звучи като клише, но всъщност е изключително малък броят на мъжете, които имат магнетичен и мистериозен поглед ала Джони Деп. Присъщ е на обиграните мъже, които са майстори в изкуството на флирта. Именно такива мъже могат да ни свалят само с един поглед... ала какъв само! Неслучайно повечето жени си падат по лоши момчета, просто защото изглеждат секси с мрачния си поглед и мистериозно минало.

Излъчва спокойствие. Не е тайна, че жените харесват мъже, които са уверени в себе си и излъчват сигурност. Това, което възбужда е, когато мъжът знае какво иска и как да го направи. Спокойният и дори малко хладен мъж може да възбуди любопитсвото на всяка жена и да я накара да го желае.

Грижи се сам за себе си. Изключително приятно е да срещнеш мъж, който е поел грижата за себе си, живее самостоятелно и се справя. Когато видим успял и самостоятелен мъж, ние моментално си представяме, че той поема грижата и за нас. А какво по-секси от това, да разчиташ на един мъж и да знаеш, че ще направи всичко за теб?

Мъжът със стил. Секси е, когато мъжът има изграден стил на обличане, както и поведение. Не е необходимо да му се казва непрекъснато какво да облече или как да се държи пред другите. Това изненадва жените и прави мъжът да изглежда още по-привлекателен в очите им.

Той е нежен. Едно от качествата на мъжа до нас, което може да ни възбуди до краен предел, е нежността му. Едва ли има по-секси момент от този, в който мъжът, когото обичате, да е нежен и любящ с вас. Разбира се, и нежността си има граница, и тя не бива да се бърка с лигавото поведение на някои мъже. Нежността е секси тогава, когато вие не я очаквате и той ви изненадва с някой мил жест. Но не и когато непрекъснато ви се обажда, повтатяйки ви колко много ви обича. Защото любовта трябва да се доказва, нали? :)

***
Защо той ме заряза?
Как да изчислим размера на мъжкото достойнство?
По време на овулация жените са по-секси

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
diavola_666 ( преди 11 години )
neznam za rosen ama az se sre6tam sas dosta jeni i vqrno e 4e ne vsi4ki tarsqt pari i koli ama vsi4ki tarsqt vlast e togava gojete dasi obesnite na rosen mnenieto
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 1 rate down comment
Росен ( преди 11 години )
Забравихте да кажете:Скъпата му колаи пълния портфейл.Всички жени сте от един дол дренки.Видите ли пари или кола,забравяте всичкои горното заглавие "Какво ни възбужда у мъжете",моментално се изяснява.Казвам това съвсем отговорно,защото аз самия съм заможен,със скъпа кола иако кажа,че съм секси или красив,аз самия бих се изсмял на себе си,но отида ли при жена веднага е готова...Абе *** *** сте - това е!От редакцията:Ееее, със звездички заместихме една дума.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
didi ( преди 11 години )
Явно, Росене, не си срещал много жени, защото не всички са такива, каквито ги описваш! Има жени , които не могат да бъдат впечатлени от кола и пари!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
23 rate up comment 0 rate down comment
бебка ( преди 11 години )
мен ме възбуждат мъжките дупета - стегнати и готини, в дънки най-вече!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 0 rate down comment
nansy ( преди 11 години )
Всичко е точно така. От какво омекват краката на една жена - от един приканващ и закачлив мачо поглед, от дискретния мирис на мъжки автършейф, сеплото облекло и премерената реч - нито самохвалене, нито прекомерно мъжкареене, а естественото държане. Ох, замечтах се...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар