Интимно

Жените трябва да са смели в секса

14.08.2009г. / 13 58ч.
Аз жената
Жените трябва да са смели в секса

По-голямата част от дамите често потискат еротичните си желания и крият секс фантазиите си, чувствайки се дори гузно. Това не само е грешно поведение, но и пречи на жената да има пълноценен полов живот.

Според известна сексоложка - д-р Жислен Пари, жените крият еротичните си мисли от страх да не би да се изложат в очите на своя партньор. Те се опитват да крият вълнението си и в крайна сметка това предизвиква у тях задръжки на ниво удоволствие, когато правят секс, твърди д-р Пари, цитирана от БГНЕС.

Важно е дамите, които имат подобни притеснения и задръжки, да разберат, че в секса трябва да сме естествени и отпуснати. Няма нищо срамно или грозно, когато двама души го желаят. Не забравяйте, че мъжете си падат по самоуверени жени, които знаят какво искат и не се срамуват да си го вземат. За повечето мъже е дори адски възбуждащо, когато жената сама поиска да прави секс и то по нейния начин.

Потисканите вътрешни желания могат само да доведат до силен стрес и неудовлетвореност. Затова повече самоувереност, дами! Отприщете сексуалните си емоции и си позволете да обичате с цялото си тяло и всяка фибра. Само така бихте били истински щастливи. И задоволени :)

***
Какво ни възбужда у мъжете
По време на овулация жените са по-секси
Стигат ли 13 минути за идеален секс?

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
dr temenuga ( преди 11 години )
бях в труден момент.предстоеше ми приемно семейство и предложение за нова работа тогава се допитах до г-жа мия и г-жа цвете.те са истински находки лникога не те подвеждат.за телефоните ив вижте във в-к психо.браво!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар