Интимно

Кое бельо е секси

25.09.2009г. / 11 51ч.
Аз жената
Кое бельо е секси

Не е необходимо да сме на 20 или 25, за да се чувстваме секси, за да си доставяме удоволствие на себе си и на тези, които ни обичат. Част от тази игра е и секси бельото. А често го подценяваме. Все пак – поне в дадени по-романтични моменти си позволете да се поглезите и заложете на по-секси бельо. И все пак – кое бельо е секси? Може би ако попитате мъжете – без бельо ще кажат те жените са най-секси. Но не е така.

Секси бельото е това, което показва толкова, колкото и крие, т. е., това, което е загадъчно, но и съблазнително, пестеливо, но и скриващо. В този смисъл често бикините са считани за по-секси от прашките.

За най-привлекателен за либидото се счита червеният цвят, ето защо именно затова най-секси бельото е това в червено. Заложете и на сутиен и на бикини или прашки в червен цвят.

Експериментирайте – опитайте с боди, а защо не и с копринено потниче.
Ако сте намислили да изненадате половинката със стриптийз – изберете отново червено или пък черно бельо, особено ако се спрете на интимна обстановка с осветление от свещи.

При всички случаи – избягайте от сивотата на ежедневието поне от време на време с нещо по-секси под дрехите. Дори и само това ще повиши самочувствието ви!

* * *

Еротичното бельо
Изборът на дамско бельо
14 болежки един лек – секс
Поговорете по темата в нашия форум

Коментирай