Меню

Пилешки бутчета “Акшен”

3 октомври 2009 | 11:15 | Аз жената
Добави в любими
2 пилешки бутчета
2 чаени чаши ориз
100 г гъби
100 г кашкавал
подправки
майонеза и кетчуп “Олинеза”

Продукти
Приготвяне

Сваряваме пилешките бутчета. Поставяме ги в тавичка върху измития и почистен ориз. Подсоляваме и поръсваме с чер и червен пипер. нареждаме отгоре гъбките. Печем на 200 градуса 40 мин. 10 мин. преди да е готово настъргваме кашкавала и връщаме във фурната. Преди да сервираме украсяваме по края чинията с майонеза и кетчуп “Олинеза”. По желание – горчица “Олинеза” ;).
Да ви е сладко!

* * *

Рецептата е от конкурса Кулинарни фантазии
Златисти пилешки бутчета
Пилешки бутчета с картофи и моркови на фурна

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай